tiistai 17. toukokuuta 2011

Kipeyttä kerrakseen..

Joo,perjantaina alkanut flunssa jatkuu edelleen.. Räkää on riittänyt niin paljon että la ja su aikana meni 300nenäliinan paketti. En ole jaksanut kirjoittaa paljoa,muta asiat ovat ihan mallillaan.  Sain autokouluhommat kuntoon ja 3.6 eteenpäin mulla on ajokielto siihen asti kunnes kortti valmistuu eli noin 2 viikkoa. Nyt oon kyllä hukannu ajokorttini että ei tuu varmaan ajeltua hetkeen.. Taas se on josain taskussa tai koirat leikkineet Pudota&piilota -leikkiä. Perjantain vietin armonkalliolla ja ajoin isän fiat puntoa. Voi kun auto voi tuntua muoviselta :-D  Lauantaina lähdin ajamaan valkeakoskelle puolenpäivän aikaan kennelkerhon treeneihin ja kun pääsin vähän ennen yhtä perille,sain tietää että treenit alkavat kolmelta.. Noh,jossain baarin terassilla ja siwan parkissa meni pari tuntia. Treenaamaan päästiin vasta vähän ennen neljää ja kikin &pätkiksen vuoro oli viimeisenä. Toisin sanoen koirat olivat 5 tuntia autossa ja pääsivät kummatkin 10 minuutiksi ulos tekemään jotain pientä. Ei hyvä..Pätkis oli mukana ohitustreeneissä ja hauska näky 5 dobberin keskellä. Ainakin 2 dobberia olivat niin äksyjä että niillä oli konokopat päässä ja silti hirvee yritys hyökätä vastaantulevan kimppuun.. Pätkistä lähinnä pelotti ja se keskittyi namiin mun kädessä. Seuraamis harjoitus meni hyvin kun älysin oikean asennon lopulta. Pätkis on pällistelly minua kuin hullua kun olen yrittänyt saada sitä innostumaan leikkiin. Täytyis nyt piakkoin alkaa jättää kikiä ja pätkistä vuorotellen yksin kotiin kun pätkis ei ole elämänsä aikana sitä kovin montaa kertaa kokenut. Luvassa on pissaa,paljon pissaa..
Eilen ihmettelin jälleen tytön reagointia tilanteeseen. Otin kourallisen ruokaa iltapäivällä ja tarjosin pätkikselle koska sen pitäisi lihoa pari kiloa kasvuvaraa ja lihasten kehitykseen. Eipä nappulat kelvanneet (nirso) ja kun annoin samat nappulat kikille (ahne) niin pätkis kusi lattialle. Myös kun tultiin 11 aikaan biljardia pelaamasta tatun kanssa niin lattialla oli pissat.. WHAT? Mitäs mä taas oon tehny? varmaan kiki vähän kouluttanut taas pikkuista.

Kiki ontui taas pahasti. Imuroin ja opetin pätkikselle ettei imuria pidä pelätä niin että kiki arkajalka oli kylppärissä ehkä 20minuuttia. sieltä tullessaan ontui etujalkaa todella selvästi. Meni lepäämään,annoin kipulääkkeen mutta seitsemältä ontuminen ei ollut muuttunut.. Synkkiä ajatuksia vilisi silmissä mutta yhdeksälta ei taas ontunut kun lähdettiin pelaamaan eikä 11 aikaan kun mentiin iltalenkille. Kunhan tästä nyt tervehdyn ja saan selville enskuun rahahommat (ei opintotukee) niin kerään rohkeutta viedä kiki etujaloista kuvauksiin.. Totuus on meinaan se että siinäkohtaa kun koiralla on neljä jalkaa ja selkä romuna ja kipet on mun käsitys eläinrääkkäyksestä jo lähellä.. Yritän edelleen pitää tuon kaverin hengissä kesän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti