torstai 7. heinäkuuta 2011

Seuraavaa vaihetta odottaen..

Joo,nää pari päivää on menny ihan ok.. Eilen meillä kävi imurikauppias aamusta,joka teki vaikutuksen muula paitsi hinnalla 3650e..huh :-o herranen aika! Sen jälkeen käytiin koirpuistossa ja tatu meni kotiin. Mä kruisailin iltaan asti kaverin kanssa pitkin maailman teitä ja sit tatu tuli takas ja join pihalla  kaljaa ennen totaaliväsymys kohtausta. Tänään kävin aamulenkillä ja tottisteltiin Pätkän kans. En voi uskoo kuika hienosti se on alkanu toimiin ja kulkee just eikä melkein niinkuin mä haluan. Seuraava oppi on käskyjen noudattaminen sarjassa,eli istu,maahas ja paikka. Pätkiksen epävarmuus tulee esiin kun pyydän siltä jotain minkä se osaa,mutta se ei uskalla edes yrittää toteuttaa.. Maahanmeno täytyy saada toimiin pelkällä käskyllä. "sivulle" toimii jo aikas hyvin narussa. Ehkä parin viikon jälkeen jos jokapäivä harjoittelee vois harkita irtotreeniä..? sen näkee sitten.

Kikin rippeet haen tänään kunhan sisko pääsee töistä.. :-(

Tänään on valinnan paikka,illalla olis ilmasia punk keikkoja mutta olis myös treenit pirkkahallilla.. Musta Pispala vs Treenit. Ehkä käyn nopeesti treeneissä ja meen sit illaks hilluun pispalaan..? Olis hyvä jo joku vois antaa supporttia siihen mitä oon tekemässä. Jos nyt menee väärin,on korjaaminen haastavaa..

Ähh,tatu vaan nukuu taas koko päivän enkä voi kuunnella musa/pelata NHL 2005 peliä.  Haluisin ton eilen haetun kirjahyllyn jo kasaan mutta kun ei niin ei herää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti