tiistai 1. marraskuuta 2011

Vapaapäivä..

Oikeestaas vapaaviikko. Seuraava sivittu työpäivä on lauantai. Tää päivä on mennyt niin ja näin. Sossusta vaativat tilitietoja ajalta jolloin tilillä ei oo tapahtunut mitään ja verokorttia jota jouduin kissojen ja koiran kanssa etsimään useasta osoitteesta.. Löytyihän se onneksi :-)  Odotan puhelua että päästäisiin metsään ystäväni&koirien kanssa. Pimeellä onkin hauskaa kävellä kun koiraa ei näy,mutta kahina,rapina,vinkuminen ja yms kuuluu. Täytyy hankkia vilkkuvalo pätkän pantaan,ettei ihan huku koko elin synkkään metsään.
Ostin pätkikselle myös uudet valjaat,tosin siniset. Paremmat ovat malliltaan kun ei koiran veto kohdistu kokonaan heppoiseen muovilukkoon joka helposti aukeaa. Sen opin Kikiltä.. Alkaa tuo Kiki otus jo vähemmän pyörimään päivittäisessä ajatusmaailmassa. Surutyö on valmis vaikka ikävä onkin ja useita biisejä siihen liittyen on myös valmistunut. Yksi parhaista alkaa

"tonight,i see all stars on the sky,
one more,why?
Thousand tears more i cry..

En tiedä onko kielioppi oikein..? Uskomatonta että Kiksu on ollut jo 5kk poissa. Päivä muistuu mieleen kuin eilinen. Mutta pätkiksen kanssa jatketaan 10 vuotta ja jossainvaiheessa uusi pikku-dobberi saapuu kotiin. :-)


Tänään on ollut hyvä päivä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti