keskiviikko 23. toukokuuta 2012

sairasta vieroittumista ihmiskunnasta..?

Niin,otsikko kuvaa teksitiä,niinhän se oli? Aivot eivät pysty tuottamaan tähän aikaan aamusta mitään järkevää,kaikki paska olo ja ahdistusmasennusvitutuskuolema on vaan päässä ja kohta tuntuu räjähdys olevan päällä. Angstausta tai ei..  Yep,neljättä päivää makaan kotona,kuumetta,kurkku kipeä,6 eri läääkettä menee kurkusta alas jotta olis edes jotenkin siedettävä olo. Antibiootit onneksi ovat alkaneet purra,ja lääkkeiden määrä vähenee kokoajan. Tänäään ei enään tarvitse tuota,huomenna ei tuota.

Tekee mieli kirjoittaa vihaisia lauseita,koiran häädin pois lähettyviltäni. Varsin agressiivinen ja vittumainen oloila. Sattuu,huimaa ja heikottaa. Otan kolmea lääkettä jotta pääsen edes aamulenkille. Sairaus :-<    Olin töissä to-su vanhassa paikassa josta lähdin yli puolivuotta sitten viimeksi pois. Jotenkin aivot rekisteröivät sellaisiakin asioita muistiin joita ei tarvitsisi. Nekin jotka voi oppia uudelleen. Vie vaan turhaa tilaa niiltä harvoilta asioilta mitkä pitäisi muistaa. Noh,empä muista. Elämä on pelkkää numeroiden,päivämäärien ja sanojen merkitysten sekaista maailmaa ja ihmiset senkuin vain kaikkoavat pois. Joskus uhosin että palaan ennalleni.. En palannut.

Helpottava tieto olisi se että miksi? Mutta siinähän elämän perus pointti menisi perseelleen jos kaikkein vaikeimpiin kysymyksiin olis vastaukset hihassa. Minulla on hihaton paita.  Kaikki vitsailevat "nekalassa nekaloituu" mutta alan kohta näyttää hapanta naamaa myös heille. Tuntui eilen siltä että kaikki katsoivat kieroon,enkä halua enään palata edes "olohuoneen sohvalle" eli Railoon. Ahdistaa ihmiset,ahdistaa todella. Ulospäin kukaan ei ymmärrä,ei huomaa mitään. Ainoa joka voisi huomata,viettää vieläkin askeettisempaa ja karumpaa elämää kin minä. Hänellä ei ole ystäviä lainkaan. En tahdo sitä. Kertoa "silloin joskus kun olin ystävän kanssa.." Hän ei itse ole huomannut kuinka elämä on luisunut käsistä pois. Minä kaipaan sitä aikaa kun viikonloppua odotti innolla että pääsee kaupungille katsomaan ystäviä ja bailaamaan isolla porukalla.  Tuskaa vain huomata kuinka viikot ja kuukaudet kuluvat ohi eikä mitään,ei siis yhtään mitään töiden lisäksi ole tapahtunut. Töissä,töissä,töissä,vapaalla mutta sydänoireiden vuoksi kotona,vapaalla mutta väsymyksen vuoksi kotona.. Töissä töissä töissä.. Nyt olis neljä päivää vapaata,minä sairastan kotona. Kukaan ystävistäni ei vastannut kutsuuni tulla käymään. Siskoni kävi,hän rakastaa minua yhä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti