lauantai 30. huhtikuuta 2011

Maltti on valttia..

Juuh,Pätkis tuli taloon torstaina.. Aluksi oli tavallinen itsensä ja juoksi 10 kertaa pää edellä seinään ennenkö rauhoittui edes vähäisen. Ensimmäinen yö meni levottomasti eikä tyttö parka tiennyt missä olisi ollut hyvä nukkua. "raps raps raps raps" "vink vinkvinkvink" koko yö puolentunnin välein. Vaikkei saisi,nousin kerran rauhoittelemaan koiraa kun ei ihmisten nukkumisesta tullut mitään.. eilen oli todella väsynyt päivä pajalla..
Eilen oli tullut valitus koirista.. Kuulemma haukkuvat tunteja päivittäin..huh..Voin vaan sanoo että naapurilla on pikkuräksyttäjä joka ulvoo ja räksyttää niin että koko talo kuulee. Myös nämä jotka yhtyvät haukkuun..  Täytyy vetää joku hieno lappu tohon oveen jotta kansa ymmärtää soittaa mulle eikä valittaa isännöintiin.. Oon kuitenkin jossain lähellä esim pajalla..

Eilen oli myös Vapaa Nekala-festari. Tuhat ihmistä kerääntyi puistoon juomaan ja kuunteleen bändejä.. Oltiin koirat,mää tatu ja neljä muuta samassa ringissä Röökiä ja kaljaa kului tasaiseen tahtiin ja nyt taas ärsyttää yskiä keuhkojaan pihalle pari päivää..

Kohta pitäis lähtee hoitaan siskon eläimiä. Yhteensä21 eläintä 23 neliön yksiössä jossa asuu vielä 2 aikuista ja niiden tuhottoma määrä tavaraa. Hieman ahdasta enkö sanoisi? Noh,täytyy kehittää joku suunnitelma..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti