lauantai 27. elokuuta 2011

Köyhyyden viimeiset päivät..

Edellinen kirjoitukseni "uskon tie" arvatenkin pomppasi ja sai useita latauskertoja suhteessa muihin teksteihin. Yksi lukijakin on lisääntynyt joukkoon joka on positiivis suuntainen asia. (= vähän niinkuin positiivinen) Tällekin kirjoitukselle on syvällinen aihe,mutta ei sellaista paloa minkä vallassa syntyi tuo edellinen vuodatukseni uskonnnollisuudesta ja uskosta.. Kadonnutta ystävää se ei kai koskaan tavoittanut mikä murentaa jälleen palasen sieluni mustasta hiiltymäkohdasta. Siihen purppuran ympäröimään mustaan aukkoon on kadonnut kaikki minulle rakas,viimeisimpänä dobermannini Kiki ja ystäväni Kirsi. Oma itsekkyyteni ei kuitenkaan anna tahdolle valtaa ottaa puhelinta kauniiseen käteen ja aloittaa sovinnon tarjoaminen. Sellaista se on,omista virheistä kuuluu kärsiä. Ollaan sitten erikseen ja minä ikävöin yhteisiä vuosia hiljaa yksin kyynelehtien..

Mutta,niin,juu. Köyhyys joka on riuduttanut (tämäkin voi olla uusi termi) minut nälkäkuoleman ja ulosottoviranomaisten läheisyyteen on päättymässä maanantaina. Rahaa! rahaarahaarahaa!! Mutta nyt kun asiaa on syventynyt pohtimaan,niin onhan minun elämästäni mennyt suurin osa ILMAN sitä rahaa ja aina on jotenkin pärjätty. Mitä köyhä rahalla? kysyy isä aina kun pyydän kympin kahden vippiä.. Auton hankinta on elämäni konkurssin syy,mutta kun ilman autoa ei voi tehdä töitä niin siitäkään ei voi valittaa. Bensa maksaa 1,60/litra ja minulla kuluu kuukaudessa niitä litroja ainakin 70 niin siitä voi sitten laske mielensää mukaan mitä jää käteen 413 eurosta joka jää vuokran jälkeen käytettäväksi ellen ole saanut yli 700euron tilipussia + kelan rahoja, 
Sain ystävältäni ruokalahjoituksen jonka avulla olemme miehen kanssa pärjänneet ja voineet jopa ostaa pussillisen sipsiä viimeisillä rahoilla. Olen niin onnellinen että on olemassa myös tällaisia ihmisiä. Myös koiralle hän laittoi mukaan jo kertaalleen sulanutta kanaa jota pätkis vetää tavallisen koiranruoan mukana mielellään vaihteluna.. Muta kun on vetänyt nuudeleita ja tonnikalaa aikansa,tuntuu palapaisti ja kana riisillä gourmee aterialta..

Maanantaita odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti