perjantai 14. lokakuuta 2011

Angstaus..

Voi hyvää päivää,vai että angstaan? Nojoo,kerron miltä tuntuu,ihan suoraan ja millaista mun pään sisällä on. Tätä se on kun "pikkuasiat" muuttuvat dramaattisesti maailmanlopun alkusoitoksi ja mikään normaali elämä ei voi sujua jos ihan pikkuiset asiat eivät suju..
Tänään on muutoksen päivä,siinä mielessä että olen siivonnut hiukan.. Eteinen ja keittiön lattia tuli harjattua. Imuria en edelleenkään kaiva kaapista.Tehoton kapine.. Olohuoneen matto on karmeassa kunnossa,kun koira päätti silputa digiboksin käyttöohjeen(40sivua) huolellisesti. Kerään voimia nyt että tulisi hoidetua..
Tekis mieli ottaa kokonaan matot pois.. Jossain olisi 10e parempia mattoja joista sais karvat pois paremmin,mutta yllätys yllätys,en muista missä,eikä oikeastaan ole varaa enään sijoittaa. Toivottavasti ensikuussa tulisi 139 euroa lisää rahaa tuosta KIPINÄstä joka tänään loppui. Lauantai menee kuskaillen ihmisiä ja Maanantaina menen navettaan koiranruokapalkalla..Hyvä että pystyy tekeen kannattavia diilejä. Pätkis on ainoa meillä joka syö hyvin..

Sitten onkin kalenterissa tyhjää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti