sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Ei otsikkoa..

En taaskaan keksinyt mitään hyvää otsikkoa.. Ei minulla ole mitään kirjoitettavaa. Kunhan nyt kerron päivästäni.
Perjantaina Ryypyllä,lauantaina hirveä krapula..

Rakas suostui illalla tulemaan vielä minun luokseni yöksi koska tänään lähdimme hänen siskonsa,siskonmiehen&1v lapsen kanssa korkeakoskelle heidän isovanhemmilleen.
Matkasimme,matkasimme ja matkasimme,ja tienmerkkinä olevaa ST1 huoltoasemaa ei näkynyt ja noin tunnin kuluttua olimme tulleet 40km väärään suuntaan. Ei siinä mitään,U-käännös ja nokka oikeaan suuntaan. Olisivat voineet luottaa navigaattoriin eivätkä omiin mielikuviin.
Perillä meitä odotti kuitenkin mukavat ihmiset ja kattilallinen läskisoossia. Pari kuppia kahvia,piirakkaa,kiisseliä&jäätelöä myähemmin alkoi vatsani kipuilla ja naistenvaivatkin päättivät alkaa. Oi miksi AINA kun olen kylässä..? Puhetta oli,että olisimme jo iltapäivällä takaisin tampereella,mutta reissu venähti pari tuntia ja heitin Rakkaan leinolaan kuuden pintaan. Äkkiä pätkis lenkille ja kotiin.

Nukahdin kirjan ääreen kun rentouduin kuumavesipullo selässä sohvalla. Nyt taas hereillä ja mietin itä teen..? Laskuja olisi 200e:n edestä myöhässä muutaman päivän. Esimerkkinä auton vakuutus.. Noh,sitä en voi hoitaa netissä koska se ei saa näkyä sossuun lähetettävissä tiliotteissa..Köyhällä ei saa olla autoa. Onneksi minulla on salainen tili olemassa jonka kautta hoidan asian.

Nyt odottelemaan rahaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti