keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Pakotie pahasta...

Rakkaani oli lukenut blogiani ja tullut seuraavanlaiseen ajatukseen "sinulla ei taida olla mitään pakotietä pahasta" Ai? No tottahan tuo on.. En ainakaan nyt heti keksi. Mökki ja sen rauha on ainoa joka tulee mieleen. Paikka johon esim Äidilläni ei ole mitään asiaa. Kun isä siirsi mökin omistuksen minulle,päätin ettei mielensärkijä enään koskaan astu sen tontin rajojen sisäpuolelle. Ei missään tilanteessa. Ainoa poikkeus oli se,kun heidän kissansa haudattiin. Kun kuulin että he olivat ajaneet eläinlääkäristä suoraan sinne,tunnekirjoni oli yllättävä. Ensin olin järkyttynyt ja surullinen kun Kitecatin elämä oli päättynyt,mutta sen jälkeen tunsin oloni jopa loukatuksi kun ymmärsin että hän oli käynyt "minun maillani" ja kysymättä/ilmoittamatta. En kyllä uskalla edes arvailla mitä olisin sanonut,jos olisin tiennyt?

 Ymmärrän toki että 19 ja puolen vuoden yhteisen taipaleen päättyminen on ollu hänelle varsin shokki jos minullekin eläinten menetys ja sillä hän ei kyennyt ilmoittamaan ajoissa että on "Kitin" viimeiset hetket..  Mutta en voi sille mitään että ajatus hänestä mökillä saa kylmän hien nousemaan pintaan ja minut oksentamaan.. Sairasta? Ehkä,mutta haluan koko sydämmessäni pitää mökin "puhtaana" hänestä.
Häpeän ajatuksiani,mutta en voi sille mitään että ne ovat omiani. Joskus haluan vain sammuttaa aivoni,mutta edes unessa se ei ole koskaan ollut mahdollista. Ainoa tie on vetää "hirveät perseet" jonkun ihmisen kanssa.. Toki tulee se seuraava aamu ja fyysisen pahan olon lisäksi synkät ajatukset vyöryvät kuin lukitun portin takaa. Virta on siis loputon..

Päätimme juuri että lähdemme vklopuksi kuhmoisiin.. Oi,mielessäni on jo takka/ulkotulen äärellä istuvat rakastavaiset :-D Nyt vain toivotaan että tämä räkätauti pysyy aisoissa kera lääkkeiden ja en saa mitään kuolettavaa pöpöä.. Tai tartuta armaintani. Tuskin kylläkään maltan pysyä hänestä "turvaetäisyydellä" hetkeäkään sen jälkeen kun hän saapuu.. Olen odottanut kuitenkin kiltisti viikon.

Nyt aamuröökille että saa hengen kulkemaan.. Taidan olla pahimmanlaatuinen nikotinisti :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti