perjantai 4. maaliskuuta 2011

Muutoksen aikakausi..

Jaahas,joutuu taas kirjoittaan. Päivä kului muutama,ja kaikki on muuttunut niiden sisällä täysin päälaelleen.. Asiasta en kirjoita nyt vielä sen enempä,koska yhteusön reaktio saattaa olla mita vain enkä tiedä kannattaako asiaa vilä kuuluttaa ennen kuin hommat toisessa suunnassa saadaan päätökseen..
Nämä muutokset ovat kyllä vain hyväksi.. ehkä.. Ei tarvitse enään ruikuttaa elämän kurjuutta ja yksinäisyyttä. Jos tämä homma saadaan toimimaan täydellä teholla,Just puhelin tärisi ja eräs minulle merkityksensä muuttanut henkilö lähetti viestiä joka sai sydämeni läpättämään.. Liian tuttu monelle lukijalle,joten en paljasta vielä mitään. Arvailla ja juoruilla saa tietenkin. :)  Pelottavaa on vain huomata kuinka vuosi ja 2 kuukautta on kulunut hämmästyttävää vauhtia ja nyt se on sitten niinkuin ohi..totaalisen ja lopullisen ohi..

Muttajoo,on elämässäni tapahtunut muutakin. Karppaus-kuviot ovat olleet tauolla vaikka justiin vedänkin karppiruokaa. Jätskiä,sipsejä ja viinaa kului parina päivänä riittävästi ja tuli tutustuttua Jack The Rooster -baariin toden teolla. Eipä tarvi mennä uudelleen.. Juominen riittää nyt taas hetkeksi koska kehoni on sanonut eilisen aikana niin pahasti jo vastaan että luulin kuolevani. Kramppeja,pistoja,särkyä ja oksennusta. JEEE!! Onneksi en ollut ainoa ja oli joku jonka kuunteli mun valtaisaa tarvetta höpöttää ja kertoa asioita. Puoliheikko fiilis vieläkin. Parin tunnin päästä pitäis kai lähtee kaupunkiin..?

15:30
Mitä ihmettä? Keli on nollassa ja kaikki kadut pelkkää vesilätäkköä.. What's happening? Nyt soi päässä "kevät toi kevät toi muurarin"  Nukuin pari tuntia ja kävin kastelemassa kipsini jäleen aika totaalisesti. Se siitä illasta kaupungissa kun mikään konsti ei auta pitämään tuota perkelettä kuivana. Kuka tuo mulle numero 46 kengän? miel ei erottuvan värinen :-)  Mahaan koskee oudosti eikä jogurtti auttanut niinkiuin yleensä.. Miksi kehoni sanoo näin voimakkaasti nyt vastaan? auts.. Milläs kipsin kuivaat? tai sen alla muhivan ihon? jejjee.. onneks ei oo 30 plussaa..Milläs kuljn ensiviikolla töissä? Piti olla 3 päivää tällä viikolla mutta koska yksin kotona kököttäminen vaihtui johonkin parempaan ja viinasuonikin repesi niin eipä oikeen huvittanutkaan lähteä aamulla kainalosta mihinkään.. hih.. pelkkä ajatus sai suupielet värähtämään ylöspäin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti