perjantai 25. maaliskuuta 2011

Viikonloppu..

Tylsääkin tylsempää.. Kiki vinkui seitsemältä ja tähänasti sain venytettyä ettei tarvinnu salamana pompata pystyyn. Rakkain nukkuu vielä,kai hän herää kohta tuohon kikin omituiseen mörinään mitä se tuossa selällään maaten pitää.. Jaahas,aamun pitäis alkaa niinkuin muidenkin,lenkki,ruokaa ja sit....? Illan ohjelma on selvillä,sisko,sen naisystävä ja yksi kolmas mukava persoona järjestävät juhlat. Heidät tuntien,ilta saattaa jatkua aamuun asti.  Noh,pitkästä aikaa..
Ruokailu on ollut mulla hyvin hyvin sekavaa,sillä on ollut pakko syödä sitä mitä tarjotaan ellei ole halunnut nähdä nälkää. Rahat on loppu,lisää tulee ensi perjantaina ja jääkaapin sisältö on aikas olematon. Eilen söin koulussa jotain kaalisoppaa ja jäti perunat pois. Kotona kävin salilla ja senjälkeen teimme wokkia ja söimme pois kanasalaatin jämät. Leffan kanssa pari popparia ja partista..njam! Ensimmäinen kerta varmaan kun rakas veti sipsejä mun edessä enkä yhtään ottanut..hyvä minä!! Vanilijarahkaa piti ottaa 2 purkkia eilen kun tuo meidän kivijalan kauppa menee 2 viikoksi kiinni eikä siwassa kai myydä tätä samaa rahkaa.. Jotain hyvää pitää olla.
Kikin hölmöily on taas rauhoittunut,mutta olen ajatellut ostaa sille uusia leluja ja heittää kumikanan meneen koska äidinvaistot heräävät heti kun kana on näköpiirissä.. Ihmeellinen ontuminen ei tullut enään takaisin. Varmasti vain reväytti jonkun lihaksen. Taidan nyt suunnata johonkin.. Ajatukset ovat vielä nukkumassa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti