lauantai 24. syyskuuta 2011

Ihmettelenpä vaan..

Töitä tuli tehtyy kaverin palkattua mut. On järkyttävää nähdä eläinten kahlaavan polviaan myöten paskassa koska lannanpoisto ei toimi. Tuli mieleen kuvat eläinsuojelulta joissa lehmät olivat kaulaansa myöten lietteessä. Noh,muuten niitä kyllä hoidettiin hyvin,oli isot tilat,hyvää rehua ja poikimakarsina. Rahaa tuosta en saa juuri yhtään,mutta kaveri osti parilla kympillä minulle&koiralle ruokaa. Rahaa on tilillä neljä euroa joten kyllä sillä ostaa tupakka-askin,tekee makaroonilaatikon tai käy yhdellä kaupungissa.. Valinta? Ei tarvitse vielä valita koska kaappi on täynnä makaroonia&tonnikalaa ja pätkiksellä on riittävästi evästä..
Eilen olin aamuvuorossa jonka jälkeen lähdin sienimetsään. Pätkis lähti kolmen muun koiran kanssa peurajahtiin ja oli hukassa puolituntia. Hiukan jo alkoi pelottaa löytääkö se takaisin? Onneksi tuli mutaisena ja väsyneenä..

Eilen illalla tuli otettua muutama bisse naapurin kanssa ennenkö virta loppui.  10h unet ja taas tässä. Pätkän kanssa kävin lenkillä ja samainen naapuri pyysi minua kaljalle jälleen.. Jos en lähde töihin niin ki sitä voi taas parit juoda..? Rakas on isovanhemmillaan enkä näe häntä kuin huomenna..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti