lauantai 10. syyskuuta 2011

Reissussa rähjääntyy..

Jopas oli viron reissu taas kerrakseen.. Ensimmäinen päivä ja yö meni laivalla hirveessä kännissä seikkaillen ja toinen päivä ja yö meni taas tallinnan vanhassa kaupungissa kidutusvälineiden museon ja baarin/syömisen merkeissä. Kidutusmyseo sai kyllä jopa minun kaikkeen tottuneet niskavillatkin nousemaan pystyyn kun ajattelin miltähän mahtaisi tuntua ilmainen kierros kidutuskammiota..? Kaikista järkyttävin vekotin oli tavallinen pyramidin muotoinen puupalikka jonka varassa ihmiset sitten painollaan joutuivat istumaan ja kärki oli kiinni sitten peräsuolessa/vaginassa. Kiva oli myös "päärynä" joka myös tungettiin johonkin ruumiinaukkoon ja levitettiin ruuvaamalla pikku hiljaa.. hyh.. Muttajoo,hyvää ruokaa ja viinaa riitti. Rahat loppuivat vaan kesken ja joudun nyt itten menemään paskaan paikkaan töihin maanantaina siskon kanssa.. Ei kiitos..  Muuten sais kyllä töiitä olla..

Pätkis on kummallinen otus. Oli kaksi päivää ollut yksin tatun luona 6h/päivä ja mitään pahaa ei ollut tehnyt mutta perjantaina sitten olikin matonkulma hävinnyt ja seinästä palasteltu kipsilevyä.. Kaikista kummallisinta oli se,että kipsilevyn nakerrus jatkui vaikka olimme kotona. Miksei pätkä viihdy Tatun luona? Miksi se on aloittanut jälleen pahan tekemisen saadakseen huomiota? Sen kyllä tiedän ettei tatu ole hirveästi sen kanssa puuhaillut  muta kuin vienyt ulos ja ruokkinut. Pätkä on vielä nuori,se tarvitsee leikkimistä ja huomiota paljon..

Muttajoo,nyt ruokaa naamariin ja kämpän järjestyksen muutoksen suunnittelua.

16:40
Kovat oli suunnitelmat kunnes kaikki taas alkoi hiljalleen kaatua.. Pitäisi mennä kauppaan,mutta kun sinne on liian pitkä matka (100m) ja jokainen liikahdus tuntuu taas niin ylitsepääsemättömän raskaalta. Pelasin hetken Sims 2:sta mutta sekään ei kohentanut mun fiilistä. Toi pätkiksen juttu ahdistaa ja olisin halunnut tänään lähtee valkeekoskelle treenaamaan. Yksin ei treenattua tule,nytkin ajatus ahdistaa ihan riittävästi.  Haluan asuntoni järjestyksen muuttuvan!! Sitä olen hokenut ja huutanut itselleni päivä kausia mutta mitään ei ole taphtunut. Poden huonoa omatuntoa jos siirrän hamsterin häkkiä silloin kun se nukkuu ja se joutuu heräämään sen takia. Ei minun vuokseni tarvitse herätä.. Pätkis haluaisi piiiitkälle lenkille mutta en jaksa lähteä,kaikki lihakseni ovat puutuneet a vatsani on niin paisunut ja raskas että oksennan heti jos liikahdan. Ärsyttää suunnattomasti hukkaan vierineet päivät kun huomenna lupasin lähteä mummolaan enkä sitten enään jaksa tehdä..  Tarvitsisin nyt halauksen,mielellään joltain täysin tuntemattomalta,sillä ne tuntuvat kaikista parhailta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti