torstai 15. syyskuuta 2011

Kurjuudella mässäily..

Hohhoijjaa,en tiedä miksi,mutta aina kun kirjoitan jostain surullisesta tai menneisyyteeni liittyvästä asiasta niin blogi lataus kerrat nousevat hurjasti.. Ihmiset nauttivat lukea kun menee huonosti. Ihmettelen myös sitä miksi minä kirjoitan täällä asioista joista ei kovinkaan moni ulkopuolinen edes tiedä? Ja miksi ihmisiä kiinnostaa minun menneisyyteni vaikka tuskin pystyvät omaa mennyttäänkään niin tarkkaan syynäämään.. Mutta,ei se haittaa, Mässäillään nyt sitten kurjuudella..

Eilinen oli ihan ok päivä,tai ainakin luulisin niin. Päivällä kävin rakkaan ystäväni kanssa biltemassa hakemassa uudet pyyhkijät autoon. Se vasta olikin reissu,naurua riitti ja noloja hetkiä kun pyysin ihan randomia ihmistä asentaan pyyhkijät paikoilleen ja opettaan minua samalla. Nyt osaan! Sen jälkeen ajeltiin lähes 100km pitkin tamperetta kunnes lähdin kotiin hakemaan pätkistä. Ruoka naamariin ja pätkä mukaan sillä eräs kaverini halusi lähteä ikeaan/kirpparille. Siinä reissussa sitten kesti iltaan asti ja sieltä suoraan ajelin lenolaan kullan kainaloon pariksi tunniksi ennen ohjelmaa"mit tehdä jos poika tahtoo olla tyttö" eli kertoi transuina syntyneistä lapsista.. Olin kotona vähän ennen ohjelman alkua mutta virhe siinä oli pysähtyminen.. Ei mitään tekemistä. Vain facebookin kautta höpöttelin ystäväni kanssa. Kyseinen ohjelma ei sitten koskaan alkanutkaan,sillä lentopallon mm kisat veivät niin paljon aikaa joten puntaroi päässäni vaihtoehtoja. Kotona-baariin-autolla baariin?  Fiilis alkoi olla todella synkä ja piilevä ahdistus nousi jatkuvasti kun ajattelin yksin iltaa kotona hiljaisuudessa vain facebook auki. "hiljainen todistaja " sai niskavillat nousemaan pystyyn ja oli pakko tarkistaa että olen asunnossani yksin. Tämä on syy jonka vuoksi en pidä asunnoista joissa on kulmia/huoneita. Jos minusta tuntuu että joku on siellä kanssani niin saattaa sattua ja tapahtua sitten mitä vaan..  Lapsuudessa kukaan ei estänyt minua ja siskoani katsomasta kauhua joten johtunee siitä...?  Vapaa kasvatus on haitallista. Noh,peloissani aloin sitten soittelemaan ihmisille jotka saattoivat olla juhlimassa pikkulauantaita. Löysin pari ja hyppäsin autoon.  Pari tuntia meni rattoisasti tuoremehua kului kolme lasillista. Heitin yhden frendin kotiinsa ja tulin itsekin kotiin. Enempää kauhua välttääkseni kiipesin suoraan sänkyyn ja laitoin silmät kiinni..

Aamulla noin puoli tuntia sitten herätti minut huoltomies joak tuli uudelleen liimaamaan vessanpönttöä kiinni. Ties mistä syystä sekin irronnut..? Nyt ei sais käyttää 24h,mutta eihän täällä ole missään alakerrassa vessaa.. Pakko päästä kuselle!! Odotan hetkn ja menen varovaisesti. Pätkä oottaa ulkoilua mä mulla on nälkä.. Tänään jos alkaa mieli meneen maahan,menee myös hermo..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti