torstai 12. syyskuuta 2013

Bloggaus..

Tämä teksti tulee olemaan iso support eräälle juuri blogin avanneelle henkilölle..

Minä en ymmärrä. Melkein suutuin. Luin juurikin hevostalli.net foorumilla kirjoitettuja kommentteja kyseisestä blogista. Järkyttävää nipotusta ja juuri sellaisia parannusehdotuksia joita kirjoittaja ei tahdo. Jäi harmittamaan kun samat ja eri nimimerkit kirjoittavat useasti haukkuakseen kirjoittajaa ja blogia. Ja vielä mitä? Suoraan tuonne foorumille!! Jos olisin joku jolla ei olisi mitään hyvää sanottavaa toisen blogista jättäisin kirjoittamatta tai kirjoittaisin vakaan harkinnan jälkeen suoraan blogiin. Typeriä lainauksia ja suoranaista ihmettelyä "miten sä voit"- tyyliin.

Tästä kun toivun,olen jälleen omien ongelmieni kanssa yksin. Rakas olisi halunnut lähteä kanssani viemään kyynärsauvojaan takaisin mutta en jaksanut lähteä. Kävin tapaamassa ihmistä josta aamulla kerroin ja nyt on turhautunut olo. Kuvittelin että hän tahtoo vain nähdä ja jutella, mutta hän pyysikin kyytiä kaverilleen ja jaaritteli niitä näitä. Turhaa.. Ajatukseni ovat sekaiset ja en saa niitä kiinni juuri nyt. Jatkan ehkä myöhemmin...

1 kommentti:

  1. kiitos tuestasi :) eiköhän vaan mennä eteenpäin kuin mummo lumessa iha piruuttamme. minua on ainakin vaikea, ellei mahdotonta nimettömien dorkien lannistaa, toivottavasti sinäkään et pidä minään ihmisiä jotka eivät tunne mutta silti arvostelevat kuin olisivat muka parempia.

    VastaaPoista