maanantai 14. helmikuuta 2011

Ensimmäinen todelline päivä..

Nyt loppuu siis kaikki itku ja valitus siitä kun mä en pysty oleen ilman herkkuja ja suklaata. Se asia on nyt loppuun käsitelty sillä että MÄ PYSTYN!! ja piste.. Fiilikset olivat mitä parhaimmat kun 20min aamupyrähdyksen jälkeen kävin vaa'alla ja auringonpaisteessa lukemat näyttivät tooodella hyviltä. En jaksa kuitenkaan nyt pureutua aiheeseen sen enempää koska muuuten koko operaatio voisi kaatua.
Ulkona on kaunis ilma,vaikkakin -20 . Kiki tykkäsi kun muistin olla rauahllinen AINA siihen asti kunes taas tapahtui inhottavia. Muuttoauto!! sen pitää ängetä samaan aikaan piharampille ja huutaa ikkunasta "voisitko väistää" Mitä helv? Mä kipitän kepeilläni ja autoa pakoon juoksevan koiran kanssa niin, lujaa kuin pääsen ja sydän hakkaa tuhatta&sataa. Auto menee pihaan,Me seistään tyhmän näköisinä  kadulla ja odotetaan etä se varmasti on kaukana. Kehut kikille ja hännänheilautuksista hyvä mieli. Kikin varpaat alkoivat jo jäätyä joten painelimme sisään ja kävelin rappuset ylös vaikken saisi. Ei satu.. Jos murtuma ei ole parantunut kontrollikäynnillä yhtään,ei voi mitään vaan jakan samaan tahtiin parantelua. Pakkohan mun on jossainkohtaa päivää laske jalka maahan kun kädet eivät vain riitä kaiken hallitsemiseen. Tein tuhdin ja rasvaisen aamupalan,söin sen hyvällä halulla,ruokin rakkaan ystäväni ja aloin odottelemaan taas päivän kulumista viihtyen Facebookissa ja Karppifoorumilla. Aamupalasta on kulunut jo 3 tuntia eikä mahan tyhjentymisestä ole mitään merkkiä. Kylläisyys pitäisi kestää 5 tuntia kun ateriassa oli kuitenkin 55 proteiinia ja45 rasvaa sekä VAIN 5 hiilaria. Kommentteja on tullut vain yksi,joka vähän harmittaa,mutta maanantaina ihmiset käyvät töissä(jonne minäkin olisin tahtonut) ja avaavat koneen vasta iltapäivällä.
Kiki pääsee ulos ennen neljää.. Tähänastisista aidoin ja ystävällisin ihminen Oona on tulossa. Hänelle mieluiten annan koirani sillä ensituntuma on vain niin hyvä ja hän OIKEASTI on kiinnostunut siitä mitä sanon. Olenhan yksinäinen ja puheripuli lähtee käsistä aina kun on joku vähän enemmän vuorovaikutteinen olento vastaamassa. Kyllähän kiki parhaansa yrittää ymmärtämisessä  ja reagoi tuttuihin sanoihin kun selitän sille päivän ohjelmaa.. Onneksi minulla on Oona ja Mirjami jotka ovat ahkeria ja lähtevät kunnon lenkeillä myös 20 asten pakkasella.
Aah!! sain myös siivottua tänään. Järjestin ulkovaatekaapin pohjalla lojuneet epämääräiset kasat oikeisiin paikkoihin ja nostelin kengät kaappiin. Eteinen on nyt hyvä,mutta puolisenttiä hiekkaa lattialla vain latistaa lopputunnelmaa. Kuka tulis imuroimaan? Pystyisinkö mä itse? MIKSEN pystyisi? Kyllähän mulla on kaks kättä kun kerran pystyn seisomaan. Kiki menee kylppäriin siksi aikaa ja mä suhautan kämpän pintapuolisesti läpi.. That's it.. ? Tuulettaa vois ja tänään suunnitella hiusten pesua,ennekö punaiset kutrit putoavat päästä tämän kaiken rasvan painosta.. Yöllä heräsin siihen,että sohvalla oli kylmä,joten laitoin kirtoilmanvaihdon kiinni ja menin sänkyyn jatkamaan uniani.

Jopas tuli höpötystä..  Iltapäivällä lisää..

21:00
Ompas ollut päivä.. Mennyt kuin raketilla vietynä aina seitsemään asti. Sitten alkoi kökötys ja kellon tuijottelu.. Mutta kun kahdeksalta lähdettiin lenkille,alkoi aika taas hurrata eteenpäin ja nyt jo näin paljon.
Ruokaa on tullu vedettyä epämääräisen paljon.. Kanaa perkasin lautaselle jonkun verran,heitin perään leivinpaperille valuneet nesteet ja siihen vielä purkin raejuustoa,nakkeja ja kinkkuleikettä. Nyt iltapala saa olla vain rehua,koska prteiinit ja rasvat ovat olleet hurjaa luokkaa..tai oikeastaan vain prodet. Täyty suunnitella safkaamistaan huomenna taas vähän tarkemmin. Toivon että kulta on mun vierellä,sillä hän on syvästi masentunut ja toipuilee viikonlopusta. Ärsyttävää kun muistaa omat maanantai-masennus kohtaukset joiden kanssa kamppailin kun join lähes joka viikonloppu. Kyllä 3 viikon tauko ja nyt myös 2 viikonlopun tauko tekee hyvää.  Saa nähdä juonko edes silloin kun saan kengän kipsiin? silloin kun pääsee hyppäämään bussin kyytiin ja pystyy tassuttelemaan keskustassa..
Fiilikset alkaa laskea kun mansikkakeitto alkaa olla mennyt ohi. Elimistö ihmettelee missä kaikki sokeri? Hiilarit 15 tällähetkellä. Voisin hyvin nyt ottaa palan tai kaksi vaikka suklaata,vaikka rasvat ja kalorit nousisivatkin samaa vauhtia. Harmi kun ei oo edes keksejä.. :(  Taidan avata telkkarin..Jos sieltä EI tulis suklaamainoksia.

23:00
Tylsää on ja ahdistaa kun en uskalla syödä mitään eikä tee mieli  just sitä mitä olis tarjolla. Hiilarit olis tietenkin tomaatilla nostettavissa siihen 20 tasolle,mutta jos kulta tulee yöllä ja keittää teetä niin hunajasta en kehtaa kieltäytyä. Olen laittanu ehkä teelusikallisen hunajaa tänään kolmeen kippoon teetä..  Miks mun pitää hermoilla näin typerästä asiasta? Täytyis aja koira pois sängystä ja mnnä itse sinne katsomaan son of anarchya.. Kulta tulee jos tulee pul 2 viimeistään.  Olis kiva saada se kainaloon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti