maanantai 21. helmikuuta 2011

Suukkoja ja keittiövälineitä..

Näin mulle sanotiin puhelimessa.. Kuulosti sopivalta otsikolta. Näin unta että minulta murtui hammas miljoonaan osaan ja verta tuli hirveästi.Selityksi ätsiessäni löysin tämän.

Hammasunien näkijän kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä hampailla tehdään tai mitä niille tapahtuu. Hampaan putoaminen saattaa varoittaa sairaudesta, joskus jopa onnettomuudesta. Jos unessa haukkaa palan jostakusta toisesta ihmisestä, se kertoo aivan pyörryttävästä rakkaudesta tätä haukattavaa henkilöä kohtaan. Jos kiskoo itse itseltään hampaan, kielii se jostain itseä kiusaavasta asiasta, josta haluaisi päästä eroon
           Ja veri..
Veri on elämän ja elinvoiman symboli. Jos unessa saa vertavuotavan haavan, kokee valve-elämässä kuluttavia ja energiaa vieviä aikoja. 

Mikä on kuluttava onnettomus?Sairaus? Missä on kadonnut ystäväni? 
Ei sillä että olin jotenkin "hurahtanut" mutta käsittämättömän usein unet ovat pitäneet paikaaansa ja joitakin kertoja,olen aavistanut todella pahoja asioita ennalta. Kaksi esimerkkiä,toinen oli kun tuntui siltä että pitää mennä vahemmille ja ensimmäinen marsuni oli kuollut 10 minuuttia aiemmin kuin saavuin 2005 Nimipäivänäni.
Toinen marsu,Julius rakas,kuoli muutama kuukausi sitten, Ja minä saavuin kotiin tietämättä asiasta 2 tuntia sen jälkeen. 
Kummallisinta oli se,etten ollut ilmoittanut kummallakaan,että olisin tulossa.. Tuntui vain siltä "menempäs amonkalliolla käymään" 
Muutaman kerran on myös Menkat alkaneet samana aamuna kun herään uneen jossa on ollut verta.. Sen asian jotenkin vain tietää..

Nyt koira vinkuu ulos.. Täytyy mennä..

14:30
Kotona taas. Kävin lenkillä ja lähdin keskustaan. Kävin vapaavalinnassa ja tullintorilla. Punnitse&säästä eli PS:stä hain illaksi jugurttipähkinä lastuja ja soijasuikaleita huomiselle. En kyllä tiedä osaanko enään valmistaa niistä hyvää? Sen näkee sit huomenna.
Päivät valuvat hukkaan yksi kerrallaan kun en pääse töihin :(  Voisin kyll huomenna mennä ,jos rakas olis yötä täällä ja heräisi niinkuin tänäänkin puoli seitsemän. Olis niin helppo nousta sn kanssa ja lähteä aamulenkille saattamaan sitä töihin. Tästä kun on matkaa sen duunipaikalle noin 400metriä.
Koira kuolaa ja pitää päätä mun reidellä kerjätäkseen palan jogurttinapista. Ehhei,ei onnistu!! Oon sitäpaitsi päästänyt kerjäämisen taas liian pitkälle. Nyt meni palanen nenään ja satuu aika paljon.. :(

Laitoin soimaan Jungle Drum- biisin joka kuulostaa hyvältä. Tukutukutumtumtum..

Mistä sais noiden ps:ssän tuotteiden arvot? Noita on kuitenki joku100g varmaan..

17:30
Syödä Syödä ja syödä.. mitä muuta tekisin? yritän saada rasvat ja proteiinit jokseenkin samaan tasoon,mutta samalla kun tulee 15 g rasvaa,kiipeää proteiinit 5 grammaa mukana. Pitäis paistaa kasviksia runsaassa rasvassa. Hyi,en varmaan pystyis syömään niitä..
Väsyttää mutta on pakko jatkaa. Treenit tältä päivältä on vilä tekemättä. Ehkä siirrän ne illalle.. Ei kiinnosta nyt juuri mikään muu kun nukkuminen.

20:30

tein kikin kanssa lenkin seitsemältä ja kävelin laskujeni mukaan 1400 askelta. Vielä olis yks kierros tekemättä joten 4 kertaa tuo sama kierros tekee 5600 askelta pelkästä lenkkeilystä ja sitten vielä kolme tuntia kaupungissa. Kävin äsken kaupassa ja kiki jäi haukkumaan tänne. Sillä oli nälkä ja luuli että se jätettiin.. voi kun ei mulla oo edes sille ruokaa :(  unohdin koko koiran kun ahdistukseni kanssa olen paininut.  Toivon ettei Rakas tule tänään,en jaksa siivota enkä ole sosiaalisella tuulella. Lähden aamulla varmaan töihin,tai sitten vasta puolenpäivän aikaan. 
Taidan tehdä kanasalaatin ja sitten viedä kikin vielä tuohon nurkalle.. Onneks on niitä jogurttijuttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti