perjantai 11. helmikuuta 2011

Helvetin lyhyt oppimäärä..?

En tiedä olivatko uutiset niin hirveän hyviä,mutta siinä tilanteessa kun uhkuin itseluottamusta ja olin lähdössä koiran kanssa käymään Sibylla Grillillä,Lääkärin sanat "Sinun tarvitsee pitää kipsiä 4 viikko,ja kivun mukaan saa laskea painoakin jalalle" olivat kuin taivaan armo.. Lenkki 100metriä /suunta sujui paremmin kuin osasin odottaa alkujännityksen poistuttua. Ja kun kiki ymärsi että pitää hitaasti kävellä sivulla,kaikki sujui kuin tanssi. Autojen alle juokseminen pitäisi saada vain kuriin ja kun sanon "sivu" se ei tarkoita sitä että pitää mennä karkuun.
Tein itse myös virheitä ja huusin koiralle turhaan.. Huono mieli molemmille.. Unohdin ettei kiki olekaan robotti.
Noh,seuraava lenkki sujuu ehkä paremmin,vaika hiki virtaa ja askel askeleelta kohde näyttä vain menevän kauemmas.

Ruokapuoli on taas repsahtanut pahemman kerran. Melkein levy suklaata masennukseen.. Noh,tänään tein vastapainoksi aamupalaksi kurkkua ja mandariinin sekä valkosipulileikkeitä sekä keiton joukosta ongittua jauhelihaa.. Ongin myös kaikki perunat pois jotka vain kiinni sain. Nyt minulla on kipollinen perunanpalasia enkä tiedä mihin ne piilotan jos isäntä tulee iltapäivällä? Koira saa ruokaa vasta illalla.

Onneks hyvä kaverini tulee ehkä tunnin päästä hakemaan kikin metsään ja tuo mulle päivällisen valmistusaineet.. Pystyy soveltaan tota keittoa ilma perunaa ja koira ei oo kyttäämässä jatkuvasti joka taas altistaa äkilliselle hermojenmenetykselle ja koiralle huutamiselle. Nytkin tuo saatanan rakki pudotti painavan luun mun jalalle ja heitin luun seinään äänivyöryn kanssa. KUINKA MONTA KERTAA!!! pitää sanoa ettei sitä luuta HEITELLÄ??? On nyt kumma kun luu on tyhjä,se pysyy myös tyhjänä eikä sinne joka vitun kerta tungeta jotain sisälle että koira varmasti lihoo ja menee huonompaan kuntoon.. AGRRH! Hermoraunioksi täällä tulen kun haluan olla rauhassa ja koira on jatkuvasti tuossa..!  Onneksi sille on valkeekoskella hoitopaikka ensiviikolla. Ihan sama luuleeko joutuvansa musta eroon ikuisesti vai ei.. En jaksa kohta rnään kun sen elämä on täällä niin kurjaa.  <--- Tunteenpurkaus. huh.. nyt alka taas adrenaliinit laskea..Tekis mieli itkeä.. Eilen itkinkin kun lääkäri kertoi tuloksista..:-(  Epätoivo ja suru.. Rakas ei jaksanut tulla mutta soitti aamulla..<3 <3

Tahtoo lisää mandariineja.. Oli hyvää kunhan sai kuorittua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti