lauantai 12. helmikuuta 2011

Tapahtuu..

Tänään voi olla hyvä päivä.. Isä lupasi tulla rakentamaan parvisängyn loppuun jos saa siihen apua. Jukka ystäväiseni on ainakin tulossa iltapäivällä koiraa katsomaan ja sanoi että vois auttaa. Olis niin kiva saada vihdoin noi laudat pois tosta keskeltä kulkuväylää ja tän yhdelläjalalla estehyppelyn loppumaan.. Hyppely jatkuu,Mutta kävelylupaan on enään 13 päivää..
Toinen hyvä uutinen on,Että Rakkaani on saanut baarissa kiinni yhden idiootin joka on pakoillut mua 50e velan takia puolivuotta.. Se 50e olis nyt kuin taivaanlahja vaikkei nyt hirveesti mitään rahaa kulukaan paitsi kauppaan on menny joku kymppi ja puheaikaan kymppi + taksin omavastuu 9e. 30 euroo viikossa..ihan hyvin,pitsi että ärsyttää kun kaikki säästökolikot 25euroa joutu ottaan käyttöön..  Toivottavasti kultainen on kännipäiten ymmärtänyt laittaa sen rahan talteen eikä juonu sitä. Voi tulla riita jos näin käy..

22:00
Ilta on menny syödessä ja henggaillessa. Citymarketissa tuli käytyä, Parvisänky on valmis,ruoka on ollu lähes karppia ellei kahta dacapoa ja kahta palaa suklaata lasketa. Siitä en ole päässyt yli. Päivän hiilarit 90 ja protskut 90 sekä kalorit 1200 kun norm kulutus on 1500 /päivä näin löhöillen ja kaks koiralenkkiä tehneenä. Innolla odotan sitä päivää kuntaas pääsee ipittään JA sitä päivää kun saan anttilasta oveen ilman ruuveja kiinnitettävän rekin jolla voi tehdä myös vatsalihaksia ja selkälihasharjoituksia. Se olis nyt niin kiva,kun ei muuten oikeen huvita treenata. Kikille annoin vähän nappuloita ja jäädytin koiranmakkaraa luun sisään.. Kivaa puuhastelua ennen "aletaan yönukkumaan" 
Vaikkakin kuuntelen musaa ja oon itse hereillä,kiki menee itse nukkumaan heti kun valot vähenee ja minä keskityn koneella olemiseen.. Sisko ja tyttöystävä voi tulla kyllä kohta vielä käymään koneela,että senverran pitää koirankin touhottaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti