sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Selviytymiskamppailua..

Jeb,Yritin alkaa kymmenen aikaan nukkumaan,mutta eihän siitä mitään tullut kun jalka päätti oll OM vittumainen iytsensä ja särkeä. Kipu oli täysin erilaista..Tuntui kuin iho repeäisi ja joku viiltaisi veitsellä. Heräilin 4 kertaa 22-03:30 välillä ja sitten odotin Rakasta joka saapui 03:40. Hän joutui nukkumaan sohvalla,koska kipu ei lakannut ja olin niin tuskainen ja levoton. Otin Panacodin joskus viideltä,ja sen voimalla nukuin sitten tyytyväisenä kymmeneen jolloin naapuri tuli hakemaan kikiä ulos :) Olen niin kiitollinen että hän viitsii ja jaksaa,vaikka hänellä on 2 lasta ja 2 tanskandoggia..Nyt rakas laittaa kanaa uuniin ja kohta saa ruokaa. Hän on tiskannut ja muutenkin ollut avuksi. Koiraa hän ei suostu kylläkään viemään ulos.. :( jooo,tulee pitkä viikko kun katselee kuika lasin takana on aurinkoista ja lämmintä.. Kamalinta on se,että nyt kun ovat nivelsiteet menneet kerran,Luin netistä että jollain ne olivat KATKENNEET neljä  kertaa ja JOKAISELLA kerralla 3 viikon sairasloma. Täytyy lopettaa aktiivinen elämä.. Tai sit ei.
 21:15
Sängynkasaus alkoi kolmen aikaan,ja loppui seitsemältä. Kesken jäi koska ruuvit loppuivat. Sisko käytti Kikin ulkona kunnolla ja kohta tulee talon toisesta päädystä yksi tyttö viemään sitä. Huomenna aamusta tulee Kaveri toiselta puolelta nekalaa ja pävällä tulee hätähuuooni vastannut punkkari tyttö miehensä kanssa..
Otettiin side pois mun jalasta ja kauhukseni huomasin että sivu oli aivan violetti ja koko jalka 2X toiseen verrattuna.. Wau.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti