lauantai 26. helmikuuta 2011

Väsynyt..

Eilinen ilta oli yllätys.. Olin iltalenkillä ja harmittelin taas yksinäistä pitkää iltaa ilman rahaa. Vastaan tulee naapuri F rapusta ja päätämme lähteä koirinemme hänen kämpälleen juomaan parit oluet. Nojoo,siitä sitten lähdettiin Vanhaan tappiin tuohon muutaman korttelin päähän josta pääsimme kotiin vähän ennen yhtä.. Rakas tui puoli viiden aikaan kai,en muista mitä kello oli kun heräsin siihen että joku koskettaa ja totean "ei saa kiusata lasta".. Luulin sen olevan unta mutta hetken istuskeltuani tajusin että ohhoh,oon hereillä.. Pieni humlatila :D 
Aamu ja päivä meni rauhallisesti. Kunnolla en jaksanut tänään lenkkeillä ja iltapala ei maistu kun vedin 12palaa suklaata armonkalliolla. Perse (  I  ) <--  joo,tiedän..
Oon todella väsynyt..en jaksais lähtee enään lenkille. Pakko on se sana mitä vihan just nyt. Onks PAKKO tehdä iltapalaa? onks PAKKO lähtee koiran kanssa ulos? joo,on ja on.. muuten on aamulla niiiiin huono olo ja kiki herättää mut kusihädässään jo aamuyöllä.. Kai mä vetäsen toppahousut jalkaan ja käyn kiertämässä jonkinlaisen kierroksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti