tiistai 22. helmikuuta 2011

Univirtaa..

auUnet jatkuu.. Tänäyönä oli rakkain hevonen Osaran maaseutuoppilaitoksesta "hessu" juuri rauhoitettu ennen lopetuspiikkiä ja se haistoi kättäni siinä hoipuessaan. "sille annettiin jo piikki" ..mä tulin taas liian myöhään. Ihmettelen näitä,mitä helvettiä tapahtuu? Muutama päivä sitten näin unta ponista jota en ollut ajatellutkaan pitkään aikaan ja sen muista ettei sekään uni ollut mikään onnellinen. Jos uskoo,niin pelotavaa,jos ei ,tää on vaan jotain stressiä. Oon ollut jostain syystä nyt kipsin kanssa hirven herkkähermoinen enkä ole kestänyt tilannetta jossa on vähänkään kiire/ epäonnistun yksinkertaisessa asiassa.  Tänäänkin meni hermot kun yritin muistaa lukua jota en nyt enään muista eikä kynä timinut millä sen olis vinu kirjoittaa muistiin. Vituttaa kun ei hommat hoidu,ja kun unohdan nämä asiat heti,täytyy mitata ja punnita uudelleen 3 kertaa sama ateria kun ei kynä toimi On elämä vaikeeta!!
Tänään olis suunnitelmissa siis töihin meneminen. Joskus yhdeltä voisin käydä ompelemassa kikin tappatakin etumuksen siistimmäksi. Repsottaa :(  Vois kohta alkaa puntaroimaan ruokaa jota pystyn ehkä syömään. Paljon rehuja,vähän kanaa ja köntti voita pienen leivän päälle. Njam! Nälkä tuskin pysyy poissa ellen juo mahaa täyteen vettä. Se ateria millä maha pysyy täytenä ja kylläisuus on taattu,on päivän arvot yhdessä ateriassa. Kroppa alkaa sit vetään sitä valtavaa määrää proteiinia sokeriksi ja kaikki karppaaminen on ollu täysin turhaa. Prot pitäis olla 25 per ateria.. tää tarkoittaa suomeks 100g kanaa ja loput rehuja. Ei paha..

11:00
kohta pitäis lähtee töihin. Olin aamula "jeejee!!" muta nyt ei enään huvita. Söin suunnitelman mukaan ja olo on puolitäysi. Vedin jopa 15g siivun leipää ja 20g voita päälle.. njam.. Masennus alkaa taas lähestyä. Pitää varmaan kohta ottaa itseään niskasta kiinni ja pestä hukset ellei sit mennä kokonaan suihkuun. On kylmäkin,tai ainakin kananlihalla kokonaan.  Ei huvita taas mikäään. Mistä tää johtuu? Mikä ihmeen masennus tää nyt taas on? PRKL!!! Mä alan nyt siivoon ja meen suihkuun.. työt saa olla ja jäädä huomiselle.

17:00
Lähdin kuitenkin töihin. Oli hyvä homma,sain korjattua kikin toppaliivin. Oli mukavaa olla taas tuttujen ihmisten kanssa ja tehdä jotain hyödyllistä. Päivän paras oli,että huomenna tai ylipäätänsä nyt sairaslomalla voin tulla ihan mihintahansa aikaan.. Eli huomenna herään,syön ja vien kikin kaikessa rauhassa ilman kiirettä. Tein kangaspainatuksella tassunkuvia kikin takin etutassujn väliin tulevaan kappaleeseen. Huomenna on sen silitys ja ompelu edessä. Takkiin vois muutenkin tehdä koristeluja.. Kaappi-projektia en saa aloittaa :( se tuskin valmistuu kovin pian. Onneks ei oo mikään kiire..
Nyt pitäis lähtee kauppaan ja hakeen koiralle kunnon eväät. Toivo ttavasti ei jää haukkumaan tänne nälkäisenä.. hiljaisa oli ainakin kun tulin kotiin.

21:30
Ulkona sataa lunta
telvisiossa pommeja
mulla on ruokaa kaapissa
mutta niillä ei ehkä oo.

Mä täällä mietin millä laihdun
Ne miettii mistä päivän ateria ainut
jos olis mulla rahaa
lentäisin auttamaan..

Kohta tää ilma ei oo enään hengitystä varten
Kohta on omaisuus ja etu rikkaiden
kohta on sota välillä useiden maiden
eikä turvassa oo,kohta kukaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti