perjantai 4. helmikuuta 2011

Onnettomuus..

Tästä on NIIIN monta vuotta nähty unta,että en yhtään yllättynyt että näin lopulta kävi.

Tanssin baarin lattialla,kompastun ja joku mies polkaisee nilkastani nivelsiteet lähes poikki. Kolmen tunnin odotus,kuvaukset ja side.
VIIKON sairasloma,eikä talossa EDES hissiä. Koiran ulkoilutus on siis täysi mahdottomuus,ja epätoivoisena lähetin viestiä asiasta 6:lle ihmiselle,jotka kuvittelen kikin kanssa narun eri päihin.. Se ei ole mikään helppo puudeli... Itku,Särky,Hoitajan kommentti "ei minua henkilökohtaisesti kiinnosta tämä yhtään" Puhallus 1.64 Kipulääkkeet,Kepit.. Mitä vielä? Kaikki muu saa mennä tai olla menemättä,mutta liikuntakykyäni en suostu rajoittamaan.. En MILLOINKAAN!!  Kaikki minun ja koiran olemassaolo ja hyvä vointi riippuu siitä että pääsen liikkelle. Nyt ei onnistu... Olen humalassa,Miksi VITUSSA minun piti lähteä???

08:30
Päivän toivonmerrki,puhelin soi jo varhain..Mutta ei.. Ei sieltä tullut kuin henkistä tukea.Kiitos Kirsi!! .Jalan kipu on palannut ja nukahdan ennen sen voimistumista uudelleen..hetkeksi tiEtämättä todellisen tusakan olevan vielä edessäpäin. Herään kahdeksalta ja huudan "AGGRRH!!!!" Kipu valtaa koko jalan. SATTUU niin pajon että päätän lähteä liikkeelLe,jos se helpottaisi ja jalan verenkierto palautuisi lähes normaaliin..Jalan iho on tunnoton ja rukoilen mitä vain henkimaailmoja jotta eteeni ilmestyisi Burana 800 tai Panacod..Ei ilmsty,mutta kipu hälvenee.
Liikun hyvin vaivalloisesti kohti vessaa,Kikiä pelottaa kepit,enkä voi taata etten horjahtaisi sen päälle ja satuttaisi. ..Krapula,huono tasapaino,keppien halitsemattomuus.. Onneksi kipu hiipuu ja hiipuu,Ainoa huoleni siirtyy taas koiraan,joka herää,nouse ja alkaa vinkua ulos. KUKA tulee? tuleeko KUKAAN? Täytyy mennä kymmeneltä häiritsemään naapurin miestä jolla on tanskandoggeja..Tuleeko HÄN? En haluaisi että toivoni on jälleen YHDESSÄ ihmisessä. Tämä on palkinto läheisriippuvuudelle..
 10:30
Pari tuntia menivät helposti,Naapuri vei kikin ulos ja sain taiteiltua ruokaa jääkaapista. Miten LIIKKUMINEN voi olla näin hankalaa? Jalkaa alkaa kohta särkeä,tunnen sen.. Sisko ei vasta puhelimeen.. Kukaan ei soita ja lupaa huolehtia koirasta. Minulla ei niin väliä...AGGGRH..
17:00
Isä auttoi,ja huomiselle sain myös vahvistuksia.. Otin lääkettä ja taistelen väsymystä vastaan.. Naapuri vie kikin aamulla ulos.. Onneksi.  Ystävällinen mies joka omistaa 2 tanskandoggia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti