torstai 17. helmikuuta 2011

Niinku näin,Eikä noin..?

Juuri näin!! Superpäivä! Aamulla heräsin 7:00 kiersin kikin kanssa 40min kortelin ja lähdin vatsa täynnä hyvää ja ravitsvaa karppiruokaa 8:30 (muumien jälkeen)  autolla kohti Ikaalisten käsi ja taideteolllisuus oppilaitosta(sanahirviö) Jossa kuljin kepeillä yhteensä varmaan lähemmäs 2km ja hypin kolmet portaat sekä ylös että alas.. Eilisen hiilaripommi tuntui käsissä mutta silti jaksoin "vielä vähän" -periaatteella.  Siellä oli laadukasta ruokaa ja söin vähän puolenpäivän aikaan. Sittten kun pääsin kotiin kolmen jälkeen,pääsin varsinaisen ruokani kimppuun. Kikille tuli sulhanen ja leikkivät kääpiöpinseri-uroksen kanssa tunnin verran. muutaman hauskn kuvakin sain näpsäistyä.. :)  Lähdettiin isän kanssa kuuden jälkeen Prismaan ja sieltä tuli ruokaostosten lisäksi Kunnollinen rekkitanko mukana,jonka asennus onnistui myös täällä hyvin kummallisesti rakennetussa nekalassa. Uskomatonta ettei ovenkarmitkaan ole samaa standardia kuin niihin asennettavat kuntoilulaitteet.. Huominen menee jossainmäärin  hauiksen herättelyyn jota se sai kokea myös tänään.

Mies on kateissa jälleen,ei kuulu eikä näy.. Ikävä :( Ehkä hän miettii jälleen surullisia ja masentavia yksin jossain kotinsa pimeimmässä nurkassa. Edelleenkään en ymmärrä miksen minä kelpaa hänelle tueksi kun masentaa? Ei sillä,että hän olisi joskus tukenut.. Se on vaan sitä ivaa ja pillkaa "sä keksit noi sun masennukset"..jaahas.. :(
Miksei hän sitten keksi omiaan,vaan myöntää että niin käy.. ?
Ihmiskontakseja on muuten tullut riittävästi. Isä ansaitsee kunniamaininnan tänään jaksamisesta. Viidestä yhdeksään kokoajan liikkeessä. Hän varmasti vielä tekee iltapala ja pääsee nukkumaan kymmene aikaan herätäkseen viideltä.. Tulee omat navettaviikot mieleen maasutuoppilaitoksess ja kesän työharjoittelu,vaikkakin joskus ehti nukkua päiväunet aamu ja iltalypsyn välissä.  Voi että on ikävä niihin aikoihin.. Kesä ja 70 lehmää.

Mitäs vielä? Luulen että vihdoin olen saanut KarppiKalana kiinni virrasta joka kuljettaa johonkin. Tuntuu ainakin nyt niin hyvältä etten ostanut karkkia vaika isä niin teki. "Hiilihydraatti 80g/100g " karmi selkäpiitä. Ehhei,en MINÄ enään tälläistä syö.. Tein aamulla eväät myös ikataan siltä varalta että siellä ei olisi sopivaa evästä tarjolla. Olin TODELLA positiivisesti yllättynyt kun sain hiukan jotain kupuun ilman suurempia hiilareita.  Upeaa!

Kiki vinkuu jo ulos&iltapalaa.. Täytyy alkaa pukemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti