keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Joku hieno nimi..

En keksi mitään hienoa nimeä tän päivän kirjotukselle.. Pää on aika tyhjä.. Kävin tänään kaupassa ihan itse eikä se tehnyt kipeää. Hävettää vaan kulkea tuolla kuin mikäkin jalkapuoli.  Kohta varmaan laitan tossut jalkaan ja hiihdän niillä. Tuskin olis nekalassa yhtään kummallista..? Rakas soitti just ja olis tullu tän kautta ennen töihinmenoa. Olis voinut pitää sitä hetken hyvänä ja päästää taas pois. Kohta ehkä lähö lidliin hakeen keittiövaakaa kympillä. Rahaa moisiin ei kyllä ehkä ole,mutta kivahan se olis olla olemassa.. Mutta nyt kun "mää tästä sit kun saan tän valmiiks" lause jäi selitystä vaille en uskalla lähteä mihinkään kotoa ennenkö todella tiedän rakkaan olevan töissä. Ja lidlin tuntien,ei mulla sitten enään mitään vaakaa ole tarjolla Niitä on ehkä 5 per kauppa.  Ärsyttävää on myös se että rekkitankoa ei saa edelleenkään asennettua ja joudun kai palauttamaan sen..Miksen mä voinu ottaa mittoja ensin ja ostaa vasta sitten? paska juttu.. Toivottavasti isä löytää jostain samankokoista samoilla kierteillä olevaa tankoa että saa tuota säätöväliä pidennettyä. Mahdoton tehtävä jopa isälle??Soitin Rakkaalle,hän ei tule tänään. Rakas ei tykkää kun liikun yhden toisen miehen kanssa.. Eikä muistakaan mieskavereistani. Noh,en jaksa olla mustasukkaisuuden alla ja liikun tasan niiden ihmisten seurassa joista satun pitämään. En ymmärrä tuollaista sukupuoli jaoittelua "mies ja nainen eivät voi olla kavereita ilman seksiä"..miksei? Ehkä hän pelkää että kun iltavuoroviikolla ei pysty näkemään ja tekemään tarpeeksi,haen sitä jostain muualta..? Olenko minä antanut hänelle sen kuvan itsestäni? enkai..  Kyllä minä odotan vaikka maailman ääriin jos rakkautta vain on ja se on tarpeeksi kestävää. Meidän suhde on mielestäni vahva.. Molemmat kokeneet liikaa niitä huonoja asioita ja liikaa "reissuja" joissa sydän vain murskaantuu pienempiin ja pienempiin palasiin.  Onneksi olemme päätyneet toistemme läheisyyteen :) <3

Kiki vinkuu ja tuijottaa ulos.. Sillä on ollut tylsää taas. Hain sille kaupasta koiranmakkaraa ja jäädytin sitä luun sisään. Eurolla saa 6 luuta täyteen ja enemmänkin jos säästelee. Jokaisen luun kaivamiseen menee noin tunti jos sen on antanut jäätyä riittävän kauan ja vähän kostuttanut sisältä. Kiki on vain nyt taas niiiin lihva,varmaan 40kg, että se ei saisi syödä yhtään ylimääräistä kuin aamu ja iltapalan.. Eläinrääkkäystä sanon minä. Heti kun lauhtuu,kiki pääsee koirapuistoon. Silloin täytyy olla alle 10 pakkasta jotta kehkot eivät kärsi..  Sen jalat eiivät ole olleet yhtään kipeät enkä ole syöttänyt sille rimadyliä. Se leikkii enemmän itsekseen nyt kun olen ollut kotona. On hauska seurata kun luu saa kyytiä ja sille muristan todella hurjan kuuloisena.. Nyt tyttö löhöilee taas. Neljältä tulee Oona. Paras!!
22:00
tlkkua telkkua,turha reissu hervantaan ja koirakuviot.. sit ruokaa,ruokaa ja odottelua.  Huomenna mut haetaan 08:30 tästä ja mennään ikaalisiin.. Voin varmaan jäädä myös pajalle mutta en tiedä vielä mitä teen.. Rakasta on ikävä.. hän tuskin tulee. Toisaalta ihan sama,en tarvitse vittuilua siitä että liikun asunnostani johonkin oltuani täällä lähes 3 viikoa ilman mahdollisuutta liikkua. aika kuluu,melkein tunti on taas kulunut.. jännitys vatsanpohjassa kun telvisiosta tulee erikoisjoukko. Mitä tehdä kun tahtoisi käpertyä kainaloon? Hermostui koiralle kun se vain makaa ja vinkuu.. Mikä silläkin on taas vialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti