torstai 24. helmikuuta 2011

Kylmää kulkua..

Jeb,en sitten katsonut mittaria aamulla ennen ulos lähtöä noin kahdeksalta.. Hyva vaan,koska olisin järkyttynyt. Ihmettelin kun naama jäätyi melkein heti eikä reippaasti kävelemälläkään tullu yhtään niin lämmin kuin eilen. Kiki kävi vain pikaisesti tarpeillaan ja lähti tuomaan minua kiireellä kotiin.  Syy selvisi yhdellä vilkauksella -28 jaahas!!
En sitten viitsinyt lähteä kävelemään töihin. Laitoin viestiä että jos menee -20 niin voin lähteä mutta kello on jo näin paljon eikä hirveää muutosta ole tapahtunut Mittari näyttää tiukasti -23. Ihmisiä on hukassa kaksi.Toinen ihminen on Rakas,joka laittoi eilen yhden viestin ja kertoi akun olevan loppumassa. Hän ei varmasti soita tänäänkään. Ihmettelen edelleen meidän suhdetta. Kaikki meidänvälinen yhteydenpito perustuu mun aktiivisuuteen lähettää viestejä. Jos en lähetä,hän ei ota yhteyttä ja on päiväkausia kadoksissa. Noh,ei voi mitään. Olis vaan niin kiva saada pari suukkoa ja päästä kainaloon uinumaan. Ikävä :(  Paras ystäväni ei ole vieläkään ottanut yhteyttä. Syytä en tiedä enkä oikeastaan edes jaksa miettiä. Jos on huonoss kunnossa,se on hänen oma valintansa ja omie tekojensa seuraus. Ärsyttää "tänne kaikki heti" asenne laihtumisen suhteen kun toisessa vaakakupissa olis onnellinen terve elämä..
Mun paino on jumittanut taas viikon,eikä se haittaa. Syön kuitenkin niin äärettömiä määriä ruokaa ja olen alipainoinen jo nyt niin tuskin se tuosta laskee. Hiilarit pitäis olla jotain 20 jokapäivä ja ketoosissa henki haisee niiiiin karmealle etten tahdo sitä enään koskaan..
Olen kyllä iloinen että kun syön aamulla,ei tarvitse huolehtia ruoa saannista ennen iltapäivää. Proteini pitää nälän poissa ja rasva ruokkii elimistöä. Eikun vaan voita juuston päälle,leivän päälle ja kananmunan päälle.. Paljon myös rehuja menee,ja se tekeekin tästä kallista. Jos teen salaatin,maksavat rehut 3 euroa,lihasukaleet 3 euroa enkä saa 6 euron setistä kuin yhden tai kahden päivän eväät.. Onneksi on olemassa nokiamissio ja muut jeesustelijat jotka jakavat iloisena pois hyvää syömäkelpoista ruokaa. Harmi vaan että aina jokaisessa kassissa on leipää ja pastaa jonka syötän koralle nappuloiden ja koiranmakkaran kera.

Sain vähän siivoiltuakin ja tiskailtua. Leikkasin aamulehdestä leikkeitä talteen ari asioista ja teippaan tai liiman ne leikekirjaani. Täytyisi hankkia uusi leikeirja,koska tuo vanha on ruma ja kohta täynnä. En pidä vaaeanpunaisesta värinä,ja harmittaa että uusi sykemittarini on juuri vaaleanpunainen. Hyi.. :(  Täytyy pyytää isä tänään käymään jotta saan puheaikaa ja muutaman euron avustusta.. Hitto kun tämän vuoden tilit ovat menneet kaikki joko koiran tai omiin lääkäreihin. Tammikuussa oli helsingin reissu,tässä kuussa korjailtiin siitä aiheutunutta velkaa ja jos nyt joudun lainaamaan vielä 20euroa isältä,olen taas pulassa. Agrh!
Nyt pitäis aloittaa treeni kun on vähän ruoka laskenut. Imuroidakin pitäis mutta kun ei vaan jaksa ja koiran sääliminen on mennyt niin överiksi etten voi edes imuroida. Se kun vinkuu ja tärisee kylppärissäkin vaikka ei näe ja kuule läheskään niin hyvin pelottavaa imuria. Joku on varmaan hakannut kikiä imurinputkella,tai sitä on imuroitu pentuna ja se on aiheuttanut pelon.. Lihastreenit olis kyllä paikallaan kun eilen oli lepopäivä..

22:00
Tulihan sitä jotain tehtyä. Kevyttä,tasaista vetoa lähinnä vatsalihaksiin painottuen ennen töihinlähtöä.. Töissä olin 3 tuntia ja taas kotiin. Kiki sekoili lenkillä ja toista kertaa jo hyökkäs ihmistä kohden ilman mitään näkyvää syytä.. :( En jaksa ymmärtää sen elukan päähänpistoja. Johtuikohan se vain siitä että aamulenkki oli 10min ja lenkkien väli 6h? Vaikeeta sanoo kun viimeks sen raivopurkaus johtui imuroinnista.. Kohtauksen jälkeen kun pitelin koiraa kurkusta ja raahasin sivummalle,se käveli karvat pystyssä ja häntä koipien välissä 100metriä ja halus palata kotiin. Annoin sille kipuläkkeen heti kun tultiin jos siihen vaikka sattui,mutta ei se rauhoittunut vaan meuhkasi vielä kun lääke alkoi vaikuttaa.  Lähdin itse tunniksi ulos ja kiki oli ilmeisesti nukkunut täällä kun naapuri ei ainakaan sanonut mitään törmätessämme rappukäytävässä. Voi olla että viimepäivien riehuinen zeron kanssa,on kipeyttänyt jalat ,voi olla että tolla koiralla on yks miestyyppi,haju,yms mitä pelkää.. ota siitä selvää..huh.. Jalkaa alkoi särkeä kun tulin kotiin ja olen nyt vain syönyt ja istunut sitten toivoen että kipu menee ohi.
Rakas sekä ystäväni soittivat tänään.. Rakas on kuumeessa ja ystävä päässyt pois hoidosta.  Toivottavasti rakas tulisi mun luo parantelemaan vaikkakin flunssaa tähän ei enään tarvittaisi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti