lauantai 19. helmikuuta 2011

Valtion varoilla..

Tänään tulee oleen kans aktiivinen päivä.. Aamulenkki,aamupala,kaupunkiin ja josko vaikka sais jotain yhtä älykästä luettavaakin kuin elinen ostos. "Karppaus,opas ja keittokirja. " Luin 100 sivua parissa tunnissa ja järkytyin kuinka sairas voi olla yhteskunta..? Kun joku ei ole samaa mieltä massan kanssa,hänen elämänsä tuhotaan ja kaikki oikeudet neuvoa kansaa poistetaan. Sisälläni vellova anarkisti repi sisuksia hullunlailla. Miten joku VOI väittää että tämä on HYVINVOINTIVALTIO?? En jaksa ymmärtää..

Selkä tuli kipeäksi eilisestä pikkutreenistä jota tein kotona.. Särkee :( Täytyy ottaa panacodi jos alkaa vittuilemaan. En kyllä jaksa ymmärtää miksi on määrätty lääke joka vetää ihmisen niin "pihalle" ettei YMMÄRRÄ tuntevansa kipua? Oon vaan ja makaan enkä voi nauttia hetkistä jolloin ei satu,kun en yksinkertaisesti pysty liikuttamaan eväänikään ilman että kaatuisin. Puolikas taas ei vaikuta mitenkään.Taidan jättää lääkefirmat nuolemaan näppejään mun osalta.. Pitäkööt huumeensa!!
Kun luin kirjan eilen,minun anarkisti-aktivistini heräsi pitkältä uneltaan ja alkoi ehdottelemaan asioita jälleen. "Mikse tee karppauksesta lentolehtisiä" niin,miksen? jakelisin niitä kinnostuneille tutuilleni kun aina joku kysyy että "mitä se karpaaminen on" enkä jaksa/osaa selittää tarpeeksi hyvin.. Olen vasta aloittelija,enkä tiedä asioista riittävästi. Eilen kyllä tietoni kaksinkertaistuivat hetkessä.. Se tuntui mahtavalta vaikka osassa olisin tarvinnut sivistysanakirjaa toiseen käteen. Mikä on metaboli? näpy näpy google..ahaa! siis hajota aineenvaihdunnassa.. Nojoo,jatketaan...... Että näin. Muuten oli kyllä helppoa luettavaa ja kumosi virallisterveellisen elämäntavan tutkimukset täysin. Joskus alkoi suututtamaan kun jotkin epäkohdat olivat vain "meillä on rahaa,me päätämme" asenteesta johtuvia. Toivottavasti moni ostaisi tuon kirjan ja kulisi karppauksesta. POSITIIVUSTA oli se että karppikirja oli "AJANKOHTAISTA" hyllyssä näkyvästi oven vieressä. Hinta 26 euroa on kyllä joidenkin mielestä liian suuri kun eivät ymmärä asian tärkeyttä. Harmillista..
Nyt taidan herättää kikin ja lähteä lenkille. Selkää särkee :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti